Skip to main content

ΑΕΚ: Νέο πρόσωπο στην αποστολή ο Τσιγκρίνσκι

Δύο μήνες μετά την τελευταία φορά που αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επιστρέφει στην αποστολή της Ένωσης για το αυριανό (18/04) ματς της 4ης αγωνιστικής των play off με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ουκρανός αμυντικός στο διάστημα αυτό ήταν τραυμστίας, ωστόσο, έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του κι επιστρέφει σε μία εξαιρετικά κρίσιμη καμπή των play off για να βοηθήσει την Ένωση με την εμπειρία του να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για την επόμενη σεζόν.

Όπως αναμενόταν ο Τάνκοβιτς έμεινε εκτός αποστολής, ενώ στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού δεν υπολογίζονται επίσης οι Σάκχοφ, Μπακάκης, Σιμόες, Νταντσένκο, Λάτσι, Ραντόνια, Χνιντ και Χριστόπουλος. Κανονικά θα παίξει ο Γαλανόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Την αποστολή της Ένωσης απαρτίζουν οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Μαχαίρας.