Skip to main content

Η Nike θα «οδηγήσει» την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά»

Ο αμερικανικός κολοσσός αθλητικών ειδών, Nike, θα «ντύνει» την ΑΕΚ από τη σεζόν 2021/2022, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα έχει χρονική διάρκεια τριών ετών, κάτι που σημαίνει ότι η Nike θα επιφορτιστεί το ενδυματολικό υλικό της Ένωσης στα πρώτα της βήματα στην «Αγιά Σοφιά».

Ήταν γνωστό εδώ και μήνες ότι η ΑΕΚ είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με διάφορες εταιρίες, με τις Nike και Capelli (η τελευταία προμηθεύει τις εμφανίσεις της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια) να είχαν το προβάδισμα.

Η αμερικανική εταιρία που εδρεύει στο Όρεγκον των ΗΠΑ ήταν αυτή που τελικά κέρδισε την εμπιστοσύνη της Ένωσης κι έτσι «επιστρέφει» στη συνεργασία της με τους «κιτρινόμαυρους», μετά την τριετία 2015-2018, η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε από αξέχαστες αναμνήσεις και μεγάλες επιτυχίες.

Με το λογότυπο της συγκεκριμένης φίρμας η ΑΕΚ πανηγύρισε το κύπελλο του 2016, το πρωτάθλημα του 2018 και το σπουδαίο ευρωπαϊκό αήττητο σερί της περιόδου 2017/2018 στο Europa League.

Ως εκ τούτου από το καλοκαίρι τον αθλητικό ιματισμό της ομάδας αναλαμβάνει η γνωστή εταιρία, μέσω της Football Pro που αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη της (Nike authenticator) στην Ελλάδα.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο «Διέφαλος» της Αθήνας θα συνεργαστεί με τη Nike, καθώς η αρχή είχε γίνει την τετρετία 2000-2004.