Skip to main content

Επίθεση ΑΕΚ στον Περέιρα για τον ορισμό Μπορμπαλάν στον τελικό του Κυπέλλου

Την πλήρη αντίθεσή της στην απόφαση του επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, να επιλέξει ξένο διαιτητή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εξέφρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ. 

Με ανακοίνωσή της η Ένωση υπογραμμίζει πως παρά το ότι «παραμένουμε οι μοναδικοί υπέρμαχοι των χαμηλών τόνων σε όλη τη διάρκεια της σεζόν», εν τούτοις η επιλογή του Πορτογάλου αξιωματούχου της διαιτησίας «προσβάλλει βάναυσα τη χώρα μας, το ελληνικό ποδόσφαιρο, την ελληνική διαιτησία και τον Ελληνα διαιτητή».

Ένεκα τούτου «η ΠΑΕ ΑΕΚ αίρει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή εκτιμώντας ότι πρόσβαλε κατά τον χειρότερο τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο δημιουργώντας επικίνδυνο προηγούμενο». Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Κύριε Περέιρα, αμείβεστε πλουσιοπάροχα από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να βελτιώσετε και όχι για να καταργήσετε την ελληνική διαιτησία γυρνώντας το ελληνικό ποδόσφαιρο σαράντα χρόνια πίσω!».

Επίσης, οι άνθρωποι του αθηναϊκού συλλόγου υπογραμμίζουν ότι «ο συγκεκριμένος ορισμός δημιουργεί βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ σοβαρές αμφιβολίες για την εγκυρότητά του, εγείροντας ακόμα και ζήτημα ένστασης κατά του κύρους του τελικού».