Skip to main content

Συνεχίζει με Χιμένεθ η ΑΕΚ

Με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της θα πορευτεί και την επόμενη σεζόν η ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός θα παραμείνει στο τιμόνι της της Ένωσης για έναν χρόνο ακόμη, όπως προέκυψε μετά τη σημερινή συνάντηση που είχε με τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στη διάρκειά της ο Χιμένεθ ενημερώθηκε για την απόφαση της διοίκησης να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας τους για τη σεζόν 2017/2018, καθώς κανείς δεν είχε λόγο να προτείνει το αντίθετιο μετά τη δουλειά που έκανε στο μικρό διάστημα που βρέθηκε στον πάγκο.

Ο Χιμένεθ είδε με απόλυτη ικανοποίηση την απόφαση των ανθρώπων της ΠΑΕ, οι οποίοι δεν ξέχασαν ότι ο έμπειρος τεχνικός παρέλαβε την ομάδα στην 7η θέση της κατάταξης και την οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου και στα play off της Super League.

Τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όσο και οι στενοί του συνεργάτες στην ΠΑΕ δεν είχαν κανένα λόγο να αναζητήσουν άλλον προπονητή, από τη στιγμή που ο 53χρονος απέδειξε με τη σκληρή δουλειά του πως μπορεί να οδηγήσει την ΑΕΚ σε ,μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το μόνο που απομένει είναι το τυπικό μέρος της υπόθεσης, ωστόσο, αυτό που μετράει είναι πως η ΑΕΚ θα προχωρήσει με τον ίδιο προπονητή και στην επόμενη σεζόν.