Skip to main content

ΑΕΚ: Οι παίκτες κάλεσαν τους οπαδούς να κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο

Από κάλεσμα των παικτών της ΑΕΚ και συγκεκριμένα του Πέτρου Μάνταλου εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί της ΑΕΚ, προκειμένου να εκφράσουν τα έντονα παράπονά τους μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό (1-5).

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο αρχηγός της Ένωσης το μεσημέρι της Δευτέρας (5/04) στο ξενοδοχείο όπου αποσύρθηκε η αποστολή για να ηρεμήσουν τα πράγματα ενόψει του ντέρμπι Κυπέλλου που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ.

Στην επίσκεψή του στον χώρο ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξέφρασε μεταξύ των άλλων τη δυσφορία του προς τους ποδοσφαιριστές για το συγκεκριμένο θέμα και συγκεκριμένα την εισβολή 2-3 οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Το «μπλόκο» των οπαδών κατά την είσοδο των παικτών στ΄ αποδυτήρια ενόχλησε πάρα πολύ τον «ισχυρό άνδρα» της Ένωσης, ο οποίος από το πρωί προσπαθούσε να βρει ποιος ή ποιοι ήταν υπεύθυνοι αυτής της κίνησης. 

Τελικά, όπως έγινε γνωστό η ευθύνη ανήκε στους παίκτες, μιας και ο Πέτρος Μάνταλος εξήγησε στον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ ότι με το που έγινε αντιληπτό από τη μεριά τους η επιθυμία των παικτών να τους μιλήσουν και μόνο, τότε οι ίδιοι έδωσαν το οκ για να κατέβουν με τη σειρά τους 2-3 από τους φιλάθλους.

Προφανώς αυτό έγινε για να πέσουν κάπως οι τόνοι και να οδηγηθούν με μεγαλύτερη ασφάλεια στ΄ αποδυτήρια. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαρακτήρισε το περιστατικό «ανεπίτρεπτο για την ΑΕΚ», ανεξαρτήτως του ό,τι είχε συμβεί νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Στην ΑΕΚ αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητο να συμβαίνουν.».