Skip to main content

Καμπάκοφ και Τρεϊμάνις στους πρώτους ημιτελικούς του Κυπέλλου

Ο Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ θα διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις θα «σφυρίξει» στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, στους «Ζωσιμάδες», στις 7 Απριλίου.

Ο Καμπάκοφ, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, διηύθυνε το πρόσφατο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (1-1) και τον φετινό ευρωπαϊκό αγώνα ΑΕΚ-Μπράγκα (2-4), ενώ πέρυσι ήταν διαιτητής στο ματς Τότεναμ-Ολυμπιακός (4-2).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρτίν Μαργκαρίτοφ, Ντίγιαν Χρίστοφ, 4ος διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Ευαγγέλου και στο VAR θα βρίσκεται ο Ολλανδός Πάουλους Φαν Μπέκε, με τον Φωτόπουλο (AVAR).

Ο Τρεϊμάνις, επίσης στην πρώτη κατηγορία της UEFA, διηύθυνε φέτος τα ματς ΑΕΚ-Άρης (0-2), ΑΕΚ-Ολυμπιακός (1-1), καθώς και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ (3-2), ενώ στο παρελθόν είχε σφυρίξει και στον αγώνα Παναθηναϊκός-Θέλτα (0-2).

Βοηθούς θα έχει τους Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αλεκσέις Σπασγιονίκοβς, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Παπαεδόπουλος και στο VAR ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, με τον Νικολαΐδη (AVAR).