Skip to main content

Σε δεινή θέση ο Χιμένεθ

Το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΙΑ (1-5) είναι όχι απλά αβέβαιο, αλλά θα μιλάμε για θαύμα σε περίπτωση που βγάλει την υπόλοιπη σεζόν στα Σπάτα.

Το… κιτρινόμαυρο παρελθόν, άλλωστε, έχει δείξει ότι κανένας προπονητής στα χρονικά του συλλόγου δεν έχει επιβιώσει μετά από τόσο βαριά ήττα σε ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», οπότε και ο Μανόλο Χιμένεθ δύσκολα θα αποτελέσει εξαίρεση.

Τη Δευτέρα (5/-4) ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, αναμένεται να πάρει την απόφασή του (εάν δεν την έχει λάβει ήδη) αφού πρώτα προηγηθούν οι επαφές με τους άμεσους συνεργάτες του και με τον τεχνικό διευθυντή, Παναγιώτη Κονέ. 

Μπορεί όταν ανέλαβε την ΑΕΚ ο Ισπανός προπονητής να έλαβε την διαβεβαίωση της διοίκησης ότι αυτός θα είναι που θα δημιουργήσει την ΑΕΚ η οποία θα μπει στην “Αγιά Σοφιά”, ωστόσο, η κατάσταση μοιάζει να είναι ανεξέλεγκτη και ο κίνδυνος απώλειας ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου κάτι παραπάνω από ορατός.

Όλα δείχνουν ότι ο Χιμένεθ δεν θα συνεχίσει στα καθήκοντά του, ενώ κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η στάση του προέδρου και προς τους παίκτες. 

Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης του με νέο προπονητή για τις τελευταίες 40 ημέρες της σεζόν, αλλά μόνο για λύση με υπηρεσιακό τεχνικό που ίσως είναι ο Νίκος Παναγιωτάρας.