Skip to main content

«Τελειώνει» άμεσα ο Πογιέτ στην ΑΕΚ

Θέμα χρόνου είναι πλέον η απομάκρυνση του Γκουστάβο Πογιέτ από τον πάγκο της ΑΕΚ, μετά τη σημερινή κοινοποίηση, μέσω γραπτής δήλωσης, του Ουρουγουανού τεχνικού ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Η επίσημη αντίδραση από τους διοικητικούς κύκλους της Ένωσης εκφράστηκε μέσω ήπιας ανακοίνωσης, στην οποία ωστόσο προαναγγέλλονται εξελίξεις αμέσως μετά τον αυριανό ημιτελικό αγώνα στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Ατρόμητο.

Η δυσαρέσκεια είναι έντονη, αφενός επειδή η δήλωση έγινε μια ημέρα πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και αφετέρου γιατί ο τρόπος που επέλεξε ο Πογιέτ να το πράξει δεν θεωρήθηκε ο αρμόζων.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να βαδίσει από αύριο το βράδυ για το υπόλοιπο της περιόδου με άλλον προπονητή στον πάγκο της, κι αν συμβεί αυτό, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Στέλιος Μανωλάς.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε σήμερα για την οριστική απόφαση του προπονητή Γκουστάβο Πογιέτ να μην συνεχίσει στην ομάδα μας, μετά το καλοκαίρι. Για την ΑΕΚ αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι ο κρίσιμος αυριανός ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά τον αγώνα».