Skip to main content

Μέσα ο Βάργκας, εκτός ο Αϊντάρεβιτς

Με τον Ρόναλντ Βάργκας πανέτοιμο θα υποδεχθεί αύριο τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ στη ρεβάνς του νικηφόρου 2-1 στο «Καραϊσκάκη», στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν η Ένωση ετοιμάζεται να κάνει ρεκόρ εισιτηρίων, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες περισσότεροι από 50.000 οπαδοί της θα βρίσκονται αύριο το απόγευμα (19:00) στο πλευρό των παικτών. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε από σήμερα την 18αδα, από την οποία απουσιάζουν οι Μπακασέτας, Βινίσιους, Αραβίδης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, αλλά και ο Αϊντάρεβιτς, που τελικά δεν κατάφερε να επανέλθει στο 100% μετά από τον τραυματισμό του.

Το πρόβλημα τραυματισμού του στη γάμπα δεν ήταν αρκετό για να στερήσει τη συμμετοχή του Ρόναλντ Βάργκας. Ο άσος από την Βενεζουέλα συμπεριλήφθηκε στην αιποστολή, καθώς ξεπέρασε τη διάταση στη γάμπα.

Οι 18 «εκλεκτοί» του Ισπανού τεχνικού είναι οι: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Πέκχαρτ, Αραούχο, Αλμέιδα.