Skip to main content

Μοιρασιά για Λαμία και ΑΕΚ

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν στο κοινό Λαμία και ΑΕΚ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας στη μεταξύ τους αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής και έληξε ισόπαλη 2-2.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά και πέτυχε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Μάνταλος συνεργάστηκε άψογα με τον Μπακασέτα από την αριστερή πλευρά και μετά το γύρισμα του τελευταίου σούταρε από διαγώνια θέση για το 0-1.

Προϊόντος του χρόνου η Λαμία ισορρόπησε και αφού στο 25΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Μπερτόλιο να «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα, έφτασε στην ισοφάριση με πέναλτι του Μπαράλες στο 34΄, που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μπακασέτα επί του Μπεχαράνο.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου έφτασαν μάλιστα στην ανατροπή στο 53΄, όταν ύστερα από φάση διαρκείας, που ξεκίνησε με απόκρουση του Μπάρκα σε ψαλίδι του Καραμάνου, ο Τσόσιτς έδιωξε άτσαλα, ο Μπαράλες κοντρόλαρε με το στήθος και με δυνατό βολέ έγραψε το 2-1 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.

Στη συνέχεια η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πήρε τον έλεγχο, βοηθούμενη και από την οπισθοχώρηση των γηπεδούχων και στο 67΄, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Πόνσε, ο Μπογέ πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και ισοφάρισε στην πρώτη επαφή του με την μπάλα, καθώς είχε μόλις μπει ως αλλαγή!