Skip to main content

ΑΕΚ: Ανανέωσαν έως το 2020, Λαμπρόπουλος και Μπακάκης

Την επέκταση της συνεργασίας της με τους Βασίλη Λαμπρόπουλο και Μιχάλη Μπακάκη έως το 2020 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Λίγη ώρα μετά το σοβαρό τραυματισμό του πρώτου στο ματς με τον Πλατανιά (ρήξη πρόσθιου χιαστού) η διοίκηση, μετά από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, γνωστοποίησε την πρόθεσή της να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του άτυχου κεντρικού αμυντικού.

Κι όντως αποδείχθηκε συνεπέστατη στο λόγο της, καθώς πριν καλά-καλά περάσει μία εβδομάδα ανακοίνωσε την παραμονή του 27χρονου έως τον Ιούνιο του 2020.

Όσον αφορά τον Μπακάκη και αυτός είχε συμφωνήσει με την πρόταση ανανέωσης που του είχε καταθέσει η ΠΑΕ και ουσιαστικά αυτό που απέμενε ήταν να πέσουν οι υπογραφές. Αυτό συνέβη και με τους δύο, οπότε θα συνεχίσουν να φορούν την κιτρινόμαυρη φανέλα γι΄ άλλα 3 χρόνια.

Η ανακοίνωση για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Λαμπρόπουλο για δύο χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο! Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας που εντάχθηκε σε αυτήν το καλοκαίρι του 2014, υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του σήμερα στα γραφεία της ΑΕΚ.

Αμέσως μετά ο έμπειρος παίκτης έκανε την ακόλουθη δήλωση στο www.aekfc.gr: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στον προπονητή μου και στους συμπαίκτες μου που χάρηκαν αυτή την ανανέωση πιο πολύ κι από εμένα. Είναι λογικό να με έχει αγγίξει συναισθηματικά αυτή η πρωτόγνωρη στήριξη στο πρόσωπό μου και θα το ανταποδώσω».

Για τον Μπακάκη Αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπακάκη για δύο χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο! Ο πλάγιος αμυντικός της ομάδας μας που εντάχθηκε σε αυτήν το καλοκαίρι του 2014, υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του σήμερα στα γραφεία της ΑΕΚ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μιχάλης Μπακάκης δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ΑΕΚ. Εχω περάσει πολλά με την ομάδα αυτή, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω δώσει αυτά που μπορώ. Υπόσχομαι, όμως, ότι θα αποδώσω καλύτερα στο μέλλον και θα βοηθήσω πολύ περισσότερο από εδώ και πέρα. Στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να επιστρέψω στην Εθνική Ομάδα».