Skip to main content

Σε γιορτινό κλίμα ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτίζαν

KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Σε ένα ΣΕΦ που θα γιορτάζει τα 100 χρόνια του συλλόγου, οι πρωτοπόροι της Euroleague ψάχνουν απόψε ακόμη μία νίκη κορυφής

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε την Παρτίζαν στο ΣΕΦ (21:00), σε ένα παιχνίδι όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο τους, τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Οι πρωτοπόροι της Euroleague θέλουν ακόμη μία νίκη για να κάνουν ακόμη ένα βήμα κατάληψης της κορυφής στην κανονική διάρκεια, ενώ απόψε αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Σέιμπεν Λι, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών.

Μπαρτζώκας: «Να κάνουμε καλά όσα δεν κάναμε στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ματς»

«Πρόκειται για την ομάδα με τα περισσότερα κλεψίματα, βάζουν τα χέρια τους στην μπάλα, προστατεύουν το καλάθι τους και γενικά έχουν επιθετική άμυνα. Πρέπει να κάνουμε καλά όσα δεν κάναμε στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ματς», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την Παρτίζαν και το παιχνίδι που έρχεται το βράδυ στο Φάληρο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι οι Κάρλος Περούγκα, Εμίλιο Πέρεζ και Μαξίμ Μπουμπέρ.