Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, την ήττα από τον Άρη στο πρωτάθλημα και το κάκιστο αποτέλεσμα με την Βίκινγκουρ, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σήμερα στις νίκες, επικρατώντας επί του Βόλου στο ΟΑΚΑ με 2-1.
Ο Παναθηναϊκός καθόλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ανώτερος από τον Βόλο και στο 5′ το σουτ του Τσέριν πέρασε λίγο άουτ. Στο 16′ ο Τετέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κόβατς και η υπεροχή του Τριφυλλιού καρποφόρησε στο 20′.
Μετά από στατική φάση, ο Σφιντέρσκι πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ίνγκασον με προβολή άνοιξε το σκορ. Οι ”πράσινοι” πίεσαν και για δεύτερο τέρμα, με τον Κόβατς να αποκρούει το σουτ του Μλαντένοβιτς στο 23′ και την κεφαλιά του Τζούρισιτς στο 36′.
Σημαντικό τρίποντο
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μλαντένοβιτς στο 47′, με τον Τζούρισιτς στο 53′ και στο 55′ βρήκαν το δεύτερο γκολ. Ο Τσέριν με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Κόβατς.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο 58′ ο Χουάνπι μείωσε το σκορ. Μάλιστα, στο 67′ λίγο έλειψε να πετύχει και την ισοφάριση ο Βόλος αλλά ο Κώτσιρας έβαλε την κόντρα στον Γκιλ.
Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο.