Skip to main content

Football League: Πέρασε και από τα Ψαχνά η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έβγαλε εύκολα ακόμη μία εκτός έδρας υποχρέωση στη Β΄ Εθνική (1ος όμιλος), καθώς στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής νίκησε στα Ψαχνά τον τοπικό Ηρακλή με 3-1, σημειώνοντας τη 19η νίκη στο πρωτάθλημα και ένατη εκτός έδρας.

Η Ένωση προηγήθηκε στο 42΄, όταν ύστερα από σέντρα του Σοϊλέδη ο Αραβίδης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μανιάτη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε δυνατά για να «τελειώσει» το παιχνίδι και διπλασίασε στο 56΄με σουτ του Ζόριτς, πάλι από σέντρα του Σοϊλέδη.

Ένα λεπτό νωρίτερα η ομάδα της Εύβοιας είχε χάσει πέναλτι με τον Ράντι, το οποίο απέκρουσε ο Ανέστης. Στο 66΄ ο Αραβίδης έγραψε το 0-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι στο 71΄ με σουτ του Πατσατζόγλου, ενώ στο 79΄ ο Αραβίδης είχε σουτ στο δοκάρι.

Στο πλαίσιο του 2ου ομίλου, η Αναγέννηση Καρδίτσας έφυγε με νίκη από το νομό Θεσσαλονίκης, καθώς επικράτησε (για την ίδια αγωνιστική) στον Εύοσμο του Αγροτικού Αστέρα με 2-1.

Με δεδομένη και τη σημερινή απόφαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής για το παιχνίδι μ τη Λαμία, το οποίο οι Θεσσαλοί κέρδισαν στα χαρτιά, η Αναγέννηση πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της επικείμενης συμμετοχής της στα πλέι άουτ.

Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Τζέκος (12΄) και Βουτσιάς (30΄), ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Νατσέφκι (50΄).