Skip to main content

Προσφυγή κατά της ΑΕΚ ο Κετσπάγια

Τη δικαστική οδό αποφάσισε να ακολουθήσει ο Τιμούρ Κετσπάγια προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλει, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, η ΑΕΚ.

Ο πρώην προπονητής της Ένωσης, όπως αναφέρει με δημοσίευμά της η «Live Sport», κατέθεσε προσφυγή με την οποία ζητά να του καταβληθούν όλα τα χρήματα που είχε συμφωνήσει να εισπράξει μέχρι τον Ιούνιο του 2017, επικαλούμενος έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιό του με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Η εφημερίδα παραθέτει και τον όρο που φέρονται να έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές: «Αν το συμβόλαιο λυθεί με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ οποτεδήποτε και πριν την οριζόμενη λήξη αυτής, η αποζημίωση που θα καταβάλει η ΠΑΕ ΑΕΚ στον προπονητή ανέρχεται στο σύνολο των μηνιαίων μισθών και δόσεων που απομένουν μέχρ τη συμβατική λήξη του συμβολαίου. Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει να καταβάλει την ως άνω αποζημίωση εντός δύο μηνών από τη λύση του συμβολαίου…».

Με βάση τη συμφωνία που είχε ο Γεωργιανός προπονητής, έπρεπε να του καταβληθεί το ποσό των 149.200 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, έχοντας λάβει μέχρι την απομάκρυνσή του από την ομάδα 42.013,81 ευρώ, ενώ του είχε παρακρατηθεί και ένα ποσό 2.8000 ευρώ με τη συγκατάθεσή του για την αγορά διαρκείας. Το ποσό που διεκδικεί ανέρχεται σε 104.386,19 ευρώ.