Skip to main content

«Βόμβα» του ΟΦΗ στην Τούμπα

Η ομάδα της Κρήτης νίκησε τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, σε μια αγωνιστική με απώλειες για όλους τους «μεγάλους»

Η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος αποδείχθηκε καταστροφική για τις «μεγάλες» ομάδες της Σούπερ Λίγκας, με τελευταίο θύμα τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε, με ανατροπή μάλιστα, από τον ΟΦΗ στην Τούμπα.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς επέστρεψε από το 0-1 κι έφυγε νικήτρια με 2-1 από την έδρα του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε την μοίρα Ολυμπιακού (ήττα στην Τρίπολη) και ΑΕΚ (έχασε στις Σέρρες).

Κερδισμένος της 9ης ημέρας ήταν ο Άρης, που αποσπώντας ισοπαλία στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με γκολ στα τελευταία λεπτά έμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

Στο 21΄ ο Κωνσταντέλιας σούταρε διαγώνια στέλνοντας την μπάλα στη ρίζα της δεξιάς δοκού, αλλά στο 35΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ, με τον τερματοφύλακα Χριστογεώργο να φέρει ευθύνη.

Στο 49΄ ο Τισουντάλι πέτυχε γκολ, ο βοηθός δεν σήκωσε τη σημαία αλλά με εξέταση της φάσης από το VAR ο Μαροκινός φάνηκε σε θέση οφσάιντ, σε οριακή φάση.

Στο 77΄ ο Σαλσίδο έκανε ωραία ενέργεια στα δεξιά, σέντραρε και ο Φούντας νίκησε εν κινήσει τον Κοτάρσκι ισοφαρίζοντας. Πριν οι γηπεδούχοι συνέλθουν, από εκτέλεση φάουλ του Σενγκέλια στο 79΄ ο Κοτάρσκι δεν μπλόκαρε και ο Σαλσίδο έγραψε το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.