Skip to main content

Ο Άρης έμεινε όρθιος και στο ΟΑΚΑ

/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, οι ''κίτρινοι'', όμως, είχαν την ουσία και το 1-1 σημάδεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων απόψε στη Καλογρέζα.

Ισόπαλο, 1-1, ολοκληρώθηκε το μεγάλο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ένα αποτέλεσμα που αφήνει πίκρα και προβληματισμό στους γηπεδούχους ενώ στον αντίποδα ικανοποιεί τους ”κίτρινους” που συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

O Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, απείλησε στο 4′ με τον Γερεμέγεφ, στο 9′ με τον Μπακασέτα και ήταν αυτός που έψαχνε το γκολ με υπομονή, σχέδιο και κυκλοφορία της μπάλας απέναντι σε έναν Άρη που περίμενε στο μισό γήπεδο. Στο 33′ το ”τριφύλλι” άνοιξε το σκορ, όταν ο Τετέ πάσαρε στον Μπακασέτα, ο Βραζιλιάνος ξαναπήρε την μπάλα, πάτησε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Κουέστα για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι ”πράσινοι” έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά Αράο, Τετέ, Γερεμέγεφ και Ιωαννίδης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κουέστα. Ο Άρης δεν απειλούσε αλλά έφτασε μια στιγμή με τον Μορόν στο 72′ για να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Ισπανός φορ με υπέροχο έξω έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν, έχασαν τετ α τετ με τον Ιωαννίδη στο 81′ και στις καθυστερήσεις ο Τζούρισιτς έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.