Skip to main content

Στο ΟΑΚΑ τα φώτα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον εκ ων πρωτοπόρων Άρη και ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ, ενώ ο Ολυμπιακός έχει αποστολή στην Τρίπολη

Ο αγώνας Παναθηναϊκός-Άρης, στο ΟΑΚΑ, δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της 9ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Τρεις ημέρες μετά το βαρύ 1-4 απέναντι στην Τσέλσι στο ίδιο γήπεδο, οι «πράσινοι» περιμένουν τον Άρη, που μαζί με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας πριν από τα σημερινά παιχνίδια.

Ο αγώνας έχει μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες, αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται ήδη πίσω από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αποδείξουν ότι η καλή πορεία τους, με νίκες επί ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού μεταξύ άλλων, θα έχει και συνέχεια.

Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά τις ισοπαλίες με ΑΕΚ (1-1) και Βικτόρια Πλζεν (2-2), απέναντι σε μια ομάδα που καλείται να βγάλει αντίδραση ύστερα από την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός, που προέρχεται από το σημαντικό «διπλό» στη Σουηδία επί της Μάλμε για το Europa League, ταξίδεψε στην Τρίπολη για το πάντοτε απαιτητικό παιχνίδι με τον τοπικό Αστέρα.

Οι Αρκάδες δεν έχουν ακόμα νίκη στην έδρα τους αλλά και οι «ερυθρόλευκοι» δεν πείθουν στο πρωτάθλημα με τις έως τώρα εμφανίσεις τους.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, που αποτελεί και μίνι αθηναϊκό ντέρμπι, η Καλλιθέα θα υποδεχθεί στην τύποις έδρα της, το «Απόστολος Νικολαΐδης», τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι δεν έχει νίκη ακόμα αλλά είναι αξιόμαχη, ενώ από την άλλη οι «κυανόλευκοι» μετρούν τρεις συνεχείς ήττες.

Το σημερινό πρόγραμμα (Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024):

  • 17:00 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
  • 18:00 Παναθηναϊκός – Άρης
  • 21:00 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
  • 21:30 Καλλιθέα – Ατρόμητος