Skip to main content

Εντυπωσιακός ο Πανιώνιος, «ασπρόμαυρο» το ντέρμπι

Την τρίτη εφετινή νίκη του σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια στην GBL πανηγύρισε ο Πανιώνιος, επικρατώντας του Αμαρουσίου με 86-62 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν καταιγιστικοί για τρία δεκάλεπτα παίρνοντας διαφορές ακόμη και πάνω από τους 30 πόντους, βελτίωσαν δε το ρεκόρ τους σε 3-1 ενώ οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν 1-3.

Οι Σμιθ (16 πόντου), Γούλριτζ (15), Τσαλμπούρης (14) ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών, ενώ από τους φιλοξενούμενους μόνο ο Άνταμς είχε διψήφιο αριθμό πόντων (10).

Αγώνας για γερά νεύρα στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο, εκεί που ο Άρης κατάφερε να επιστρέψει από το -19 και με καλάθι του Γούντμπερι στο φινάλε, να επικρατήσει του Κολοσσού με 85-84.

Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους «κίτρινους» που βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 2-2, ενώ η ομάδα της Ρόδου υποχώρησε το 1-3.

Τόνι (13π., 7ριμπ.), Γκάουντλοκ (16π.) και Μπιλής (14π.) ήταν οι κορυφαίοι για τον Κολοσσό, ενώ για τους νικητές με 25π. τελείωσε ο ΝτεΤζούλιους. Ο Μποχωρίδης είχε 11 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Χατζηδάκης προσέθεσε 11π.

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 87-82 της AEK στο ντέρμπι των «Δικέφαλων», με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης ημέρας.

Για τους Θεσσαλονικείς, που πήραν ώθηση από την άμυνα της τρίτης περιόδου, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κρούζερ με 19 πόντους, ενώ σημαντική συνεισφορά είχε ο Ρέινολντς με άλλους 14 πόντους. Για την ΑΕΚ 22 πόντους πέτυχε ο Χέιλ και 19 ο Κουζμίνσκας.