Skip to main content

Παραδόθηκε άνευ όρων στη Τσέλσι ο Παναθηναϊκός

Οι Λονδρέζοι πέρασαν εύκολα από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 4-1 επί του ''τριφυλλιού''.

Βραδιά… εφιάλτης για τον Παναθηναϊκό η αποψινή στο ΟΑΚΑ, καθώς ηττήθηκε από την Τσέλσι με 4-1 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός με το ξεκίνημα του αγώνα απείλησε την Τσέλσι και στο 2′ έφτασε κοντά στο γκολ. Η κεφαλιά του Γεντβάι, όμως, αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Γιόργκενσεν ενώ στο 4′ το σουτ του Ουναϊ πέρασε άουτ. Η Τσέλσι ήταν εκείνη που τελικά άνοιξε το σκορ στο 22′ όταν από ασίστ του Μούντρικ, ο Φέλιξ από κοντά έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Οι Λονδρέζοι, μάλιστα, είχαν κι ένα σουτ του Έντσο Φερνάντες που έδιωξε ο Ντραγκόφσκι σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν καταστροφική για τους γηπεδούχους που πλήρωσαν τα τεράστια αμυντικά τους λάθη. Στο 49′ ο Μούντρικ με κεφαλιά έκανε το 2-0, στο 55′ ο Ζοάο Φέλιξ με την κόντρα του Μαξίμοβιτς πέτυχε το 3-0 και στο 59′ ο Ενκουκού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε και τέταρτο γκολ για τους Άγγλους.

Το μόνο που κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Πελίστρι στο 69′ έπειτα από ασίστ του Βαγιαννίδη.