Skip to main content

Βαρύς ο πέλεκυς για τον Λουτσέσκου

(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 23 ημέρες

Απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 23 ημέρες επέβαλε στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου, το πρωτοβάθμιο μονομελές δικαιοδοτικό όργανο της Σούπερ Λίγκας.

Η απόφαση ελήφθη μετά τη σημερινή απολογία ενώπιον του αθλητικού δικαστή των εμπλεκομένων στο σοβαρό επεισόδιο που καταγράφηκε μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ, την περασμένη Κυριακή.

Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης Έρικ Λαμέλα, που επίσης είχε κληθεί σε απολογία ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου, απαλλάχθηκε.

Οι δηλωμένοι ως φροντιστές του ΠΑΟΚ (Γιαντσίδης, Καλταμπανίδης) τιμωρήθηκαν με απαγόρευση εισόδου για έναν μήνα και 15 ημέρες αντίστοιχα, και θα πληρώσουν πρόστιμο 5.000 ευρώ έκαστος. Οι ποινές είναι εφέσιμες.

Στην ΑΕΚ επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 8.000 ευρώ και στον βοηθό προπονητή Ντάνιελ Βέγκα δεκαπενθήμερη απαγόρευση εισόδου συν πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Σε άλλες αποφάσεις, επίσης για αγώνες της 8ης ημέρας, πρόστιμο 1.000 ευρώ επιβλήθηκε στις ΠΑΕ Λαμία, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός, ενώ ο ΟΦΗ θα καταβάλει, συνολικά, 6.000 ευρώ.