Skip to main content

Βραδιά Ευρώπης για τις ελληνικές ομάδες

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα αγωνιστούν στις έδρες τους ενώ ο Ολυμπιακός έχει αποστολή στη βόρεια Ευρώπη

Τα ευρωπαϊκά Κύπελλα ξαναμπήκαν στην καθημερινότητα των ποδοσφαιρόφιλων μετά τη διακοπή των δύο εβδομάδων για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων στο Nations League κατά τον Οκτώβριο.

Η αρχή έγινε με την τρίτη αγωνιστική του Champions League, που διεξήχθη Τρίτη και Τετάρτη, ενώ η συνέχεια δίνεται απόψε (24/10) με τη League Phase σε Europa και Conference League.

Το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων επικεντρώνεται, όπως είναι φυσικό, στους συλλόγους της χώρας που μετέχουν στις δύο διοργανώσεις της UEFA.

Το Europa Leagueεπίσης εισέρχεται στην 3η αγωνιστική του, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να αγωνίζονται εκτός κι εντός έδρας αντίστοιχα.

Ο πρωταθλητής «Δικέφαλος» θα υποδεχθεί στην Τούμπα (19:45) την τσέχικη Βικτόρια Πλζεν (των δύο ισοπαλιών) ευρισκόμενος υπό πίεση, καθώς ξεκίνησε με δύο ήττες (Γαλατασαράι, Στεάουα) και το περιθώριο έχει ήδη στενέψει.

Στις 22:00 θα ξεκινήσει ο αγώνας του Ολυμπιακού στη Σουηδία απέναντι στην Μάλμε, η οποία είχε αποκλείσει τον ΠΑΟΚ στο Champions League αλλά ούτε αυτή συνέχισε, και, όπως οι «ερυθρόλευκοι», μετρά μία νίκη και μία ήττα.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στο Conference League, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στις 19:45 στο ΟΑΚΑ την Τσέλσι, ελπίζοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα μετά το 1-1 στη Βοσνία με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Ένα παιχνίδι υψηλού πρεστίζ, στο οποίο οι «πράσινοι» ελπίζουν ότι θα παίξουν γι΄ άλλη μια φορά φέτος σε ένα κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο.