Skip to main content

Κρόος: Αγαπώ την Ρεάλ με την πιο ρεαλιστική έννοια της λέξης

REUTERS/Isabel Infantes

Ο θρυλικός παλαίμαχος Γερμανός μέσος μίλησε για τον έρωτά του με την «βασίλισσα» της Ευρώπης

O Tόνι Κρόος μπορεί να κρέμασε τα παπούτσιά του αλλά η αγάπη του για την Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει ανεξίτηλη. Ο Γερμανός παλαίμαχος άσος μίλησε στη «Marca» για την απόφασή του σταματήσει το ποδόσφαιρο και αποκάλυψε τα συναισθήματά του.

«Μίλησα στους συμπαίκτες μου για την απόφασή μου, στον καθένα ξεχωριστά, επειδή με κάποιους από αυτούς ήμουν μαζί για μικρό χρονικό διάστημα, με άλλους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με άλλους είχα πολύ στενή σχέση. Ήθελα να τους ενημερώσω όλους προσωπικά ότι θα αποχωρούσα.

Προσπάθησαν να με πείσουν να μείνω, αλλά ήξεραν ότι δεν επρόκειτο να συμβεί. Τους εξήγησα ότι είχα πάρει την απόφαση εδώ και μερικούς μήνες και ότι δεν επρόκειτο να την αλλάξω. Ήταν μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη συζήτηση» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο αποχαιρετισμός μου θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου. Ήταν πολύ ιδιαίτερος. Ένιωσα ότι 85.000 άνθρωποι ήρθαν στο γήπεδο εκείνη την ημέρα μόνο και μόνο για να με δουν και να με αποχαιρετήσουν. Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή, απλή, αλλά όμορφη. Αγαπώ πραγματικά αυτήν την ομάδα, με την πιο ρεαλιστική έννοια της λέξης».