Skip to main content

Η νέα ζωή του Ντιέγκο Φορλάν

Ο παλαίμαχος άσος των Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ -μεταξύ άλλων- θα παίξει στο διπλό ανδρών του Όπεν της Ουρουγουάης μαζί με τον Φεντερίκο Κόρια

Ξεκίνημα επαγγελματικής σταδιοδρομίας στα 45; Και όμως, αυτό πρόκειται να ζήσει ο Ντιέγκο Φορλάν, ο σπουδαίος παλαίμαχος Ουρουγουανός επιθετικός με τρεις συμμετοχές σε Μουντιάλ (2002, 2010, 2014) και τα 274 γκολ σε ομάδες όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ.

Ο γεννημένος το 1979 Φορλάν θα συμμετάσχει στο τουρνουά τένις Uruguay Open, μια διοργάνωση Challenger 100, παίζοντας στο διπλό Ανδρών μαζί με τον Φεντερίκο Κόρια, συμπατριώτη του και νούμερο 78 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το Uruguay Open, που θα διεξαχθεί στο κόκκινο χώμα του Μοντεβιδέο, θα ξεκινήσει στις 11 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 17 που θα διεξαχθούν οι τελικοί.

Το 2019 ο Φορλάν προσπάθησε να ξεκινήσει καριέρα ως προπονητής, κάτι που μέχρι στιγμής δεν του απέφερε μεγάλες επιτυχίες.

Τον Μάρτιο του 2021 συμφώνησε με την Ατένας, σύλλογο που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στη Β΄ κατηγορία της Ουρουγουάης, αλλά κι εδώ η εμπειρία του ήταν σύντομη και χωρίς σπουδαία αποτελέσματα.

naftemporiki.gr