Skip to main content

Σαββίδης: Επίμονη η στοχοποίηση του Λουτσέσκου

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια ούτε να συντηρήσει τους αυξημένους τόνους μετά το χθεσινό ντέρμπι

O Ιβάν Σαββίδης προσπάθησε να χαμηλώσει την ένταση των τόνων, που ανέβησαν σε υψηλά ντεσιμπέλ μετά το χθεσινό ντέρμπι των «Δικέφαλων».

Στην (καθιερωμένη) τηλεδιάσκεψη με το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Δευτέρας (21/10), ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εξέφρασε τη στεναχώρια του για το γεγονός.

Παράλληλα, ζήτησε να ετοιμάσουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ καταγγελία προς τον υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, και τις υπόλοιπες αρμόδιες Αρχές, για την αυξανόμενη βία της Αστυνομίας.

Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε τη στήριξή του στον Ραζβάν Λουτσέσκου, λέγοντας ότι «τον στοχοποιούν επίμονα και οι επιθέσεις που δέχεται είναι επειδή δεν αφήνει να ξεχαστεί η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε κάθε περίπτωση, τη συμπεριφορά του Ραζβάν δεν μπορεί να την υποδεικνύει κανένας αντίπαλος υπάλληλος ή ποδοσφαιριστής».

Σε κάθε περίπτωση, ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ διευκρίνισε ότι δεν θα υπάρξει απάντηση στην πρωινή ανακοίνωση-δήλωση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου.

«Είναι πολύ νέος στο ποδόσφαιρο ακόμη και οφείλουμε να του δώσουμε χρόνο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του και θα αντιληφθεί για το τι πρέπει να είναι περήφανος και για το τι να αισθανθεί ντροπή», είπε.