Skip to main content

Εκτόξευση στα ψηλά για τον Άρη

Οι «κίτρινοι» νίκησαν την Καλλιθέα των δέκα παικτών (από το 34΄) με 2-0 και συνέχισαν την απίθανη πορεία τους στο πρωτάθλημα

Ο Άρης αξιοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε αποκτήσει από το πρώτο απέναντι στην Καλλιθέα και νίκησε με 2-0 την αθηναϊκή ομάδα στο «Βικελίδης», για την 8η αγωνιστική.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβηκαν στην πρώτη θέση της κατάταξης εν αναμονή της ολοκλήρωσης του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά η αλήθεια είναι πως η αποβολή του Πασαλίδη στο 34΄ έκανε δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι, που παραμένει χωρίς νίκη.

Η αποβολή (δεύτερη κίτρινη) για φάουλ στον Μορόν έκανε ακόμη πιο πιεστικούς τους «κίτρινους», που στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους νόμισαν πως κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Χουάνκαρ από τον Ισιμάτ-Μιρίν, ωστόσο η υπόδειξη του Τσαγκαράκη ακυρώθηκε από το VAR

Η λύση για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ήρθε από στατική φάση, όταν σε κόρνερ των γηπεδούχων που εκτέλεσε ο Μάνου Γκαρθία και ο Μπράμπετς με κεφαλιά έγραψε το 1-0 στο 65΄.

Η ομάδα του Ντονάτι είχε τη στιγμή της για να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Μερκάτι στο 70΄ βρήκε σε ετοιμότητα τον Κουέστα. Εν τέλει, ο Γκαρθία έδιωξε το όποιο άγχος, σκοράροντας στο 88΄ για το τελικό 2-0.