Skip to main content

Ασταμάτητος ο Παναιτωλικός, 2-0 στο Περιστέρι

Οι Αγρινιώτες συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους στο πρωτάθλημα «σκαρφαλώνοντας» στη δεύτερη θέση

Συνεχίζει να κλέβει την παράσταση ο Παναιτωλικός στο εφετινό πρωτάθλημα, καθώς μετά την ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης», τη νίκη επί της ΑΕΚ και το «διπλό» στο Ηράκλειο, απόψε πέρασε νικηφόρα και από το Περιστέρι, επικρατώντας 2-0 του Ατρόμητου, για την 8η αγωνιστική.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη σημείωσε την τρίτη συνεχή νίκη της, έφτασε στους 14 βαθμούς και ανέβηκε στη δεύτερη θέση μαζί με ΑΕΚ, Άρη και Ολυμπιακό, με παιχνίδι περισσότερο. Βίοι αντίθετοι, ο Ατρόμητος ηττήθηκε για τρίτη στη σειρά παιχνίδι.

Τα «Καναρίνια» άνοιξαν το σκορ στο 14΄, όταν κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα, ο Τορεχόν σέντραρε από αριστερά, ο Λιάβας έδωσε στον Μαυρία που γύρισε από δεξιά και η μπάλα βρήκε στο πόδι του Σταυρόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα του Κόστιτς για το 0-1.

Η ασφαλιστικά δικλείδα στον αγώνα μπήκε από τους φιλοξενούμενους στο 37΄, όταν από πάσα του Μαυρία ο Μπουζούκης με ψηλοκρεμαστό βολέ (με το δεξί πόδι) έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι κι εν συνεχεία στα δίχτυα.

Στο 89΄ ο Λιάβας ανάγκασε τον Χουτεσιώτη σε εντυπωσιακή επέμβαση (με τη βοήθεια και της αριστερής δοκού) ύστερα από χτύπημα φάουλ και κάπου εκεί το παιχνίδι «έσβησε».