Skip to main content

«Διπλό» στον Βόλο ο Πανσερραϊκός

Η μακεδονική ομάδα πέτυχε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα με σκόρερ τον Μπετανκόρ

Ο Πανσερραϊκός μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα «σεφτέ» στην έδρα του, αλλά εκτός έδρας τα πηγαίνει πολύ καλά στο εφετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα των Σερρών νίκησε στον Βόλο την ομώνυμη ομάδα με 1-0 στη συνάντηση που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, κατέγραψε το δεύτερο «διπλό» του στη διοργάνωση κι έφτασε τους Θεσσαλούς στην κατάταξη, με 7 βαθμούς.

Παρά το πενιχρό σκορ το παιχνίδι ήταν πλουσιότατο σε φάσεις, είχε 40 τελικές (25-15) και μεγάλες ευκαιρίες για πολλά ακόμα γκολ, που όμως δεν σημειώθηκαν από την αναποτελεσματικότητα αμφότερων των πλευρών.

Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού σημείωσε ο Μπετανκόρ στο 63ο λεπτό από ασίστ του Ντέλετιτς και ήγαν το πέμπτο του Ισπανού για φέτος.

Στο 86΄ Μπετανκόρ και Σαλαζάρ έφυγαν στην αντεπίθεση, με τον τελευταίο να σημαδεύει με πλασέ το δεξί δοκάρι του Κόβατς και να χάνεται η ευκαιρία για το 0-2.

Στο 90΄+3 και μετά την απόκρουση του Γκουγκεσασβίλι στο αρχικό σουτ του Μεντιέτα ο Ασεχνούν «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία της ισοφάρισης.