Skip to main content

Ρούμπεν: Θέλω ακόμη μια ευκαιρία στον Παναθηναϊκό

EUROKINISSI

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος μίλησε για το μέλλον του στο «τριφύλλι» αλλά και τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ

Συνέντευξη στην Ισπανία παραχώρησε ο άσος του Παναθηναϊκού, Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του αλλά και στον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στο «somoslega.com»:

Για τον Μπάλντοκ: «Ήταν πολύ τραγικά νέα για εμάς. Ο Τζορτζ ήταν ένας πολύ αγαπητός παίκτης στα αποδυτήρια, ένας φανταστικός άνθρωπος, προπονούταν σκληρά και αγωνιζόταν πολύ καλά. Ήταν πολύ σκληρό και ξαφνικό. Όταν ένας άνθρωπος είναι άρρωστος, μπορείς να περιμένεις μια τέτοια κλήση, μία τέτοια είδηση ανά πάσα στιγμή. Αλλά με αυτόν τον τρόπο, τόσο απότομο, ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα για εμάς…».

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Είναι η τέταρτη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό. Όταν έφτασα, κατακτήσαμε το κύπελλο, την επόμενη σεζόν παίξαμε το Conference League και μετά το Europa League.

Τον δεύτερο χρόνο έγινα δεύτερος αρχηγός. Στην αρχή δεν ήξερα πώς να μιλήσω αγγλικά και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. Γι’ αυτό δεν ένιωθα άνετα, αλλά αργότερα βελτιώθηκα και αποδέχτηκα την πρόκληση. Τώρα είναι λίγο διαφορετικά, αφού όταν ήρθε ο (προπονητής) Ντιέγκο Αλόνσο, μου είπε ότι δεν θα βασιζόταν σε μένα.

Όταν έκλεισε το μεταγραφικό “παράθυρο”, αποφάσισαν να με απομακρύνουν απ’ την ομάδα και προπονούμαι μόνος. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί…».

Για το μέλλον του: «Η επιθυμία μου είναι να μείνω (σ.σ. στον Παναθηναϊκό) και να έχω ξανά μια ευκαιρία γιατί η τελευταία, ήταν μια πολύ… άτυπη χρονιά για μένα. Πριν από τρεις μήνες ήμουν αρχηγός κι από τη μια μέρα στην άλλη η κατάσταση άλλαξε εντελώς. Εχει προκύψει κάτι από την Ισπανία για να επιστρέψω τον Ιανουάριο. Αν δεν αλλάξει η κατάστασή μου εδώ, θα ψάξω να βρω διέξοδο…».