Skip to main content

Euroleague: Δοκιμασία στη Πόλη για τον Ολυμπιακό

(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει απόψε την Αναντολού Εφές εκτός έδρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στη Euroleague

Mε στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη ο Ολυμπιακός(2-1) αντιμετωπίζει απόψε(18/10, 20:30) στη Πόλη την Αναντολού Εφές(1-2) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής στη Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αναζητά την νίκη στην αντίπαλη έδρα για πρώτη φορά μετά το 2018, χωρίς να υπολογίζει στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Νάιτζελ Γουίλιαμ Γκος.

Ο προπονητής των Πειραιωτών ενόψει του αποψινού αγώνα, έχει δηλώσει μεταξύ άλλων πως:

“Κάθε ομάδα έχει κάποια χαρακτηριστικά με βάση τη φιλοσοφία του προπονητή της και φυσικά με βάση τα χαρακτηριστικά των παικτών. Αυτό που πρέπει να ξέρουμε σίγουρα είναι ότι η Eφές έχει πάρα πολύ ταλέντο. Αν δειτε τις προσθήκες και τη δυναμική που έχει στο ρόστερ της, θα δείτε ότι έχει τρεις παίκτες σε κάθε θέση πολύ καλούς. Πολλοί από αυτούς έχουν κατακτήσει την EuroLeague και έχουν μεγάλη εμπειρία. Επίσης ξέρουν ότι είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι αύριο, γιατί προέρχονται από δύο ήττες. Μιλάμε για μια ομάδα με πολύ ταλέντο και θεωρώ ότι θα είναι στους ισχυρούς διεκδικητές του Final Four”.

Διαιτητές της συνάντησης έχουν οριστεί οι Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Τζεντιάν Τσιτσί (Αλβανία).