Skip to main content

Daily Mail: Μαύρη ημέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο η πρόσληψη Τούχελ

H κόντρα των Άγγλων και των Γερμανών είναι γνωστή και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η Daily Mail, μάλιστα, προκάλεσε σάλο με το σημερινό της πρωτοσέλιδο και τα όσα έγραψε για την πρόσληψη του Τόμας Τούχελ στην Εθνική Αγγλίας.

Ο Τούχελ στο τιμόνι της Εθνικής Αγγλίας

Ο Τούχελ, βάσει βιογραφικού και επιτυχιών, είναι ο πιο επιτυχημένος κόουτς τα τελευταία χρόνια στο τιμόνι των «τριών λιονταριών»,  αλλά το ότι ένας Γερμανός αναλαμβάνει την ομάδα, είναι ασυγχώρητο για τη συγκεκριμένη εφημερίδα.

«Η Αγγλία στοιχηματίζει σε έναν… Γερμανό, αλλά ο Τούχελ έχει 18 μήνες για να αποδείξει ότι μπορεί. Ο Σάουθγκεϊτ μπορεί να μην ήταν η προτίμηση όλων, ωστόσο έδωσε μια ταυτότητα στην ομάδα και μας έκανε όλους να πιστέψουμε. Τώρα η FA συμφώνησε με τον Τούχελ, που διαθέτει ένα αμφισβητούμενο παρελθόν.

Είναι αυτή η επιλογή η καλύτερη που είχαμε; Κανείς δεν έμαθε από το παρελθόν με τους Καπέλο και Έρικσον; Αυτή είναι μια μαύρη ημέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είμαστε ο περίγελος του ποδοσφαιρικού κόσμου», αναφέρει μεταξύ άλλων στο κείμενό της η Daily Mail.