Skip to main content

Πρώτη «κατοστάρα» με επίδειξη δύναμης από τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» πρόσφεραν σκορ και θέαμα, με τον Φαλ να κάνει εξαιρετική επανεμφάνιση στο πρωτάθλημα

Την πρώτη «κατοστάρα» στο εφετινό πρωτάθλημα μπάσκετ (Greek Basketball League) σημείωσε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας στο ΣΕΦ του Άρη 102-72 για την 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Όπως με την Ζαλγκίρις Κάουνας την Παρασκευή έτσι κι απόψε η πειραϊκή ομάδα έκανε μια ονειρεμένη εκκίνηση, με το τέλος της πρώτης περιόδου να τη βρίσκει μπροστά με 35-12 χάρη στην ενέργεια που έβγαζαν οι παίκτες της και στις δύο άκρες του γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με βασικό τον Φαλ, ο οποίος είχε επιστρέψει παίζοντας εναντίον των Λιθουανών για λίγα λεπτά πριν από δύο μέρες και σήμερα ήταν ακόμα καλύτερος, αποδεικνύοντας με την παρουσία του την επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας του.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο + 26 (57-31) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους «ερυθρόλευκους», χρησιμοποιώντας και τους 12 διαθέσιμους παίκτες του και παίρνοντας σκορ απ΄ όλους, εκτός του Γουόκαπ.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ράιτ με 23 πόντους και τον ακολούθησαν από τον Ολυμπιακό οι Βεζένκοβ (22), Φουρνιέ (11) και Ντόρσεϊ (10).

Καλύτερος των φιλοξενούμενων ήταν ο Νόλεϊ με 21 πόντους, ενώ άλλους 17 πρόσθεσε για τους «κίτρινους» ο Ντε Τζούλιους 17.