Skip to main content

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πέθανε ο Τζορτζ Μπάλντοκ

ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο ομογενής και διεθνής με την Ελλάδα Άγγλος αμυντικός έφυγε από τη ζωή μόλις στα 31 χρόνια του από άγνωστη προς το παρόν αιτία

Σοκ, θρήνος και τραγωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο άσος του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε απόψε (9/10) νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του, στη Γλυφάδα.

Η είδηση έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία στο ποδόσφαιρο της χώρας, καθώς ο ομογενής Άγγλος αμυντικός ήταν εν ενεργεία διεθνής, αλλά και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Αυτή τη στιγμή τα αίτια θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγος του ποδοσφαιριστή τον αναζητούσε αλλά δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του. Στη συνέχεια κλήθηκε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος και εντόπισε τη σορό του.

Ο Έλληνας παππούς

Γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1993 στο Μπάκινγχαμ, ο Μπάλντοκ ήταν βασικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή και είχε μάλιστα καλή απόδοση έως το 75΄ που τον αντικατέστησε ο Κώτσιρας.

Ο ποδοσφαιριστής είχε καριέρα στο αγγλικό ποδόσφαιρο παίζοντας για τις Μίλτον Κέινς Ντονς, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Τον περασμένο Μάιο αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, ενώ λόγω του Έλληνα παππού του φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο 12 φορές.

Στις τελευταίες κλήσεις της Εθνικής ο Γιοβάνοβιτς δεν τον είχε συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης με την Αγγλία.