Skip to main content

Επίσκεψη στην ΕΠΟ από τον Μάριο Ηλιόπουλο

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Μάκη Γκαγκάτση, με κύριο θέμα τη διαιτησία

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε σήμερα (8/10) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Μάκη Γκαγκάτση.

Θέμα της επίσκεψης ήταν η διαιτησία, για την οποία οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτύρονται με αφορμή και το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, την ήττα (0-1) στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό το περασμένο Σάββατο.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ, μόνοι τους. Από την ΕΠΟ διευκρινίστηκε ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη από το βράδυ της Κυριακής, ύστερα από αίτημα του Μάριου Ηλιόπουλου.

Ως προς τα διαιτητικά θέματα ο επικεφαλής της ΕΠΟ παρέπεμψε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, υπογραμμίζοντας αφενός την πλήρη ανεξαρτησία της και αφετέρου ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η διαδικασία επιλογής της μέσω της UEFA.

Η συνάντηση διήρκεσε περίπου δύο ώρες. Μετά την αποχώρησή του, ο Μάριος Ηλιόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Επιζητούμε το “ευ αγωνίζεσθαι”. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα, κατέστησα σαφές ότι δεν θα δεχτούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Η ΑΕΚ είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά. Το προφίλ της ομάδας, αλλά και το δικό μου, δεν μας επιτρέπουν να ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό τέτοιου είδους ενέργειες.

Θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας με όλες μας τις δυνάμεις. “Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί.” Ο νοών νοείτω…».

Πηγή: ΑΜΠΕ