Skip to main content

Στο «Καμπ Νου» πριν το τέλος της χρονιάς η Μπαρτσελόνα

Το ανακοίνωσε η διοίκηση της καταλανικής ομάδας προσθέτοντας ότι τα έσοδα θα αυξηθούν κατά 240 εκ. ευρώ

Αναγκασμένη να φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό στάδιο της Βαρκελώνης (Μόνζουικ) για τους εντός έδρας αγώνες της από την έναρξη των εργασιών ανακαίνισης στο «Καμπ Νου», από το καλοκαίρι του 2023, η Μπαρτσελόνα γνωρίζει τώρα περισσότερα για την επιστροφή στο θρυλικό στάδιό της.

Αυτή τη Δευτέρα (7/10) πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του συλλόγου προκειμένου να δοθούν λεπτομέρειες για το νέο γήπεδο. Και το μεγάλο ερώτημα ήταν πάνω από όλα η ημερομηνία επιστροφής σε μια από τις πιο ιστορικές εγκαταστάσεις του κόσμου.

Αν και η ανακαίνιση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2026, η επιστροφή των αγώνων στο «Καμπ Νου» έρχεται πολύ γρηγορότερα.

«Εργαζόμαστε για να επιστρέψουμε στο τέλος της χρονιάς. Η ακριβής ημερομηνία απομένει ακόμα να ρυθμιστεί», εξήγησε η Έλενα Φορτ, η αντιπρόεδρος του καταλανικού συλλόγου.

Η ίδια διευκρίνισε ότι το γήπεδο θα είναι στο 66% της τελικής του χωρητικότητας όταν επιστρέψει το κοινό. «Όταν τελειώσει το “Καμπ Νου” θα υπάρξει οικονομικός αντίκτυπος 240 εκατομμυρίων περισσότερο από αυτό που είχαμε στο παλιό γήπεδο», δήλωσε η Φορτ.

naftemporiki.gr