Skip to main content

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κόλλησαν στο μηδέν

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το αποψινό ντέρμπι ''αιωνίων'' στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το αποψινό μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Αυτό το αποτέλεσμα αφήνει τους ”πράσινους” στο -7 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ ενώ οι ”ερυθρόλευκοι” στο -2.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πολύ ανώτεροι και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 14′ η κεφαλιά του Γεντβάι πέρασε άουτ, στο 21′ ο Ίνγκασον δεν βρήκε στόχο ενώ στο 25′ το σουτ του Μλαντένοβιτς πέρασε λίγο άουτ.

Ο Ολυμπιακός είχε μια τεράστια ευκαιρία στο 35′ μετά από λάθος του Λοντίγκιν, η μπάλα έφτασε στον Ελ Καμπί που σούταρε αλλά ο Ίνγκασον έσωσε πάνω στη γραμμή.

Οι πιο μεγάλες στιγμές του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο ήρθαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Τζολάκης, όμως, νίκησε δύο φορές τον Σπόραρ σε φάση διαρκείας έπειτα από κόρνερ, σε φάση που οι ”πράσινοι” ζητούν χέρι σε αγκάλιασμα της μπάλας από τον Ρέτσο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, ισορρόπησε, χωρίς το δεύτερο μέρος να έχει τις μεγάλες στιγμές.

Στο 71′ ο Λοντίγκιν έδιωξε το σουτ του Μουζακίτη ενώ στο 77′ ο Ουναϊ σούταρε λίγο άουτ.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό στο τέλος, είχε ανοιχτούς χώρους και στο 91′ ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μασούρα. Ο Λοντίγκιν, όμως, νίκησε στο τετ α τετ και κάπως έτσι έμεινε το μηδέν μέχρι το φινάλε.