Skip to main content

Πολύ δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά

Ο «Δικέφαλος» σημείωσε το πρώτο γκολ στο 86΄ ενώ με το σκορ στο 0-0 οι Βοιωτοί είχαν χάσει πέναλτι

Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης ήταν οι κερδισμένες της 7ης αγωνιστικής, καθώς εκμεταλλεύτηκαν τις απώλειες Ολυμπιακού και ΑΕΚ για να βρεθούν στην πρώτη (ΠΑΟΚ) και δεύτερη θέση (Άρης, μαζί με «ερυθρόλευκους» και Ένωση).

Πάντως, ο πρωταθλητής δυσκολεύτηκε πολύ στη Λιβαδειά για να φτάσει στο τελικό 2-0 απέναντι στον Λεβαδειακό, σκορ που διαμορφώθηκε με τα γκολ των Καμαρά στο 86΄ και Σβαμπ (πέναλτι) στο 90΄+2 κι επέτρεψε στους «ασπρόμαυρους» να επιστρέψουν στις επιτυχίες ύστερα από τρεις συνεχείς ήττες.

Να σημειωθεί ότι με το παιχνίδι στο 0-0 ο Μπάλτσι έχασε πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 70΄, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι!

Με τον ΠΑΟΚ μέτριο και όχι ιδιαίτερα απειλητικό, στο 68’ ο VAR Ευαγγέλου κάλεσε τον διαιτητή Βεργέτη στο μόνιτορ για μαρκάρισμα του Γκόμεζ στον Γιαννιώτα, με τον Αρκάδα ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Μπάλτσι, όμως, έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και άουτ, χάνοντας μια μοναδική ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τον Λεβαδειακό.

Τελικά, η λύτρωση για τους πρωταθλητές ήρθε στο 86΄ μετά τη συνεργασία δύο παικτών που είχαν μπει ως αλλαγή: ο Βιεϊρίνια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά κι ο Καμαρά με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.

Φάση, πάντως, στην οποία ο Ρόμο βρισκόταν στο έδαφος έχοντας ζητήσει αλλαγή, γεγονός για το οποίο οι Βοιωτοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Στις καθυστερήσεις και μετά από προσπάθεια του Κωνσταντέλια ο Λιάγκας χρησιμοποίησε εντός περιοχής το χέρι του και με on field review ξανά καταλογίστηκε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα (για τέταρτη φορά φέτος) ο Σβαμπ για το τελικό 0-2.