Skip to main content

«Δηλητήριο» του ΟΦΗ στον Πανσερραϊκό

Με πέναλτι του Ταξιάρχη Φούντα στο 89΄ η ομάδα της νίκης έφυγε με το «διπλό» από την μακεδονική πόλη

Με εκτός έδρας νίκη επί του Πανσερραϊκού «ρέφαρε» ο ΟΦΗ για την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Παναιτωλικό (2-1), στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα επιβλήθηκε των «Λιονταριών» με 3-2 στη μακεδονική πρωτεύουσα κι έκανε άλμα στους 11 βαθμούς, πλησιάζοντας τις πρώτες θέσεις.

Οι Κρητικοί έδειξαν τις προθέσεις τους από το ξεκίνημα ανοίγοντας το σκορ στο 8ο λεπτό με κεφαλιά του Μπρεσάν σε κόρνερ του Νους.

Η πίεση του ΟΦΗ συνεχίστηκε και στο 26ο λεπτό απέφερε και δεύτερο γκολ, με τον Νους αυτή τη φορά, που έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά την ωραία ενέργεια του Σαλσίδο.

Το 0-2 αφύπνισε τους γηπεδούχους, που δύο λεπτά αργότερα μείωσαν σε 2-1 με προβολή του Μπετανκόρ σε γύρισμα του Δεληγιαννίδη.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο δεν αρκέστηκε πάντως σε αυτό, αλλά στο 45΄ επέστρεψε στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τον Φαρές, που εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Χριστογεώργου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, δηλαδή με πίεση των φιλοξενούμενων που τους οδήγησε σε δύο χαμένες ευκαιρίες, με τον Σενγκέλια (56΄) και τον Σαλσίδο (59΄), ενώ στο 66΄ ο Νους «σημάδεψε» το δοκάρι.

Στο 72΄ ο Γκουγκεσασβίλι έβγαλε το τετ α τετ με τον Νους αλλά στο 89o λεπτό ο Φούντας τον νίκησε από την άσπρη βούλα εκτελώντας το πέναλτι που κέρδισε ο Νους από τον Ουαγκέ και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.