Skip to main content

Ο Βόλος πέρασε με «διπλό» από το Περιστέρι

Οι Θεσσαλοί σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, ξανά μακριά από το Πανθεσσαλικό

Ο Βόλος νίκησε τον Ατρόμητο 2-1 (με ανατροπή) στο Περιστέρι, στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και σημείωσε τη δεύτερη εφετινή νίκη, όπως κι εκείνη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ήταν εκτός έδρας.

Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος συμβιβάστηκε με την τρίτη ήττα του μένοντας στους 8 βαθμούς. Αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο κύλησε στη μετριότητα με μοναδική συγκίνηση το γκολ χάρη στο οποίο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.

Ήταν στο 41ο λεπτό όταν ο Γιουμπιτάνα πήρε την πάσα του Τσιγγάρα και νίκησε τον Κόβακς με ωραίο αριστερό σουτ για το 1-0. Όμως, στο 45΄+6 ο Σιδηρόπουλος έδειξε κόκκινη κάρτα στον Μπρόνσον που πήγε με τις τάπες σε γόνατο αντίπαλου, με επιβεβαίωση και από το VAR.

Ο Σουηδός αμυντικός είχε γλιτώσει την αποβολή στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για το πολύ άσχημο μαρκάρισμα στον Γουίλιαν, αλλά δεν έβαλε μυαλό και ο τρόπος που παίζει θα πρέπει να προβληματίσει τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Βόλος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και το πέτυχε απόλυτα με πρωταγωνιστή τον Κόσζτα, ο οποίος αρχικά έδωσε την ασίστ (με κεφαλιά) στον Γκλάβτσιτς για το 1-1 στο 66΄ κι εν συνεχεία έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του δύο λεπτά αργότερα, από σέντρα του Κόμπα.

Στο 75΄ ο Καρλίτος είδε την μπάλα να χτυπά στο εξωτερικό μέρος του δοκαριού και να καταλήγει άουτ, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα έμεινε και ο Βόλος με 10 παίκτες, καθώς ο Γκλάβτσιτς είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Αθανασίου, αλλά οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τη νίκη.