Skip to main content

Europa League: Νέα ήττα και πολύ χαμένο έδαφος για τον ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» εμφανίστηκε αναποτελεσματικός και ανούσιος δίνοντας ευκαιρία στην Στεάουα να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα και αυτό το βίωσε απόψε με σκληρό τρόπο ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε στην Τούμπα από την Στεάουα Βουκουρεστίου με 1-0 και συμπλήρωσε δύο ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια του στη League Phase του Europa League.

Μετά το 1-3 από την ισχυρή Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη Πέμπτη και το σοκ του εντός έδρας 0-1 από τον Άρη την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα, το κακό τρίτωσε για τον «Δικέφαλο» που κατέγραψε και τρίτη συνεχή ήττα, χάνοντας έδαφος στην Ευρώπη που θα πρέπει να καλύψει μακριά από την Τούμπα.

Από την πλευρά τους, οι Ρουμάνοι έπαιξαν άμυνα σχεδόν σε ολόκληρη την αναμέτρηση κι ευτύχησαν να βρουν ένα γκολ σε μια από τις λιγοστές επιθέσεις τους, στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Ένα γκολ που σημείωσε ο Μπιρλιγκέα στο 45΄+8 και το οποίο οι παίκτες του Ηλία Χαραλάμπους διαφύλαξαν ως το τέλος, παρότι ο Ολάρου τους άφησε με παίκτη λιγότερο δεχόμενος δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 56΄.

Περισσότερα σε λίγο…