Skip to main content

«Έσπασε το ρόδι» ο Πανσερραϊκός

Η μακεδονική ομάδα σημείωσε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα και μάλιστα στην έδρα της Λαμίας

Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Πανσερραϊκός, που επιβλήθηκε της Λαμίας με 2-1 στο «Αθανάσιος Διάκος» στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 6ης ημέρας στη Σούπερ Λίγκα.

Το παιχνίδι ήταν αληθινό ντέρμπι, με γκολ, αποβολές, ένταση και σκληρές τοποθετήσεις στο ημίχρονο εναντίον της διαιτησίας.

Στο 21΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βλαχομήτρου με απευθείας κόκκινη για σκληρό φάουλ στον Χαντάκια, που αρχικά επέσυρε την κίτρινη κάρτα.

Όμως, με υπόδειξη του VAR κι έλεγχο της φάσης από τον διαιτητή Τσέτσιλα ο επιθετικός των γηπεδούχων πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια.

Στο 36΄ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με ασύλληπτο σουτ του Δεληγιαννίδη από απόσταση τουλάχιστον 30 μέτρων.

Στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε με δέκα παίκτες και ο Πανσερραϊκός μετά την αποβολή του Τομάς με δεύτερη κίτρινη στο 57΄, αλλά έξι λεπτά αργότερα οι Σερραίοι διπλασίασαν με πλασέ του Μπετανκόρ από σέντρα του Φαρές.

Η Λαμία μείωσε με τον Ρινγκ στο 67΄ αλλά δε κατάφερε κάτι περισσότερο, με τους φιλοξενούμενους να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί στις αντεπιθέσεις και να χάνουν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Μπετανκόρ.

Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες):