Skip to main content

Αγωνιστική των ντέρμπι

Η ΟΠΑΠ Αρένα θα φιλοξενήσει το παιχνίδι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Άρη

Δύο μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η αυλαία της οποίας άνοιξε το Σάββατο με τις συναντήσεις Βόλος – Καλλιθέα (1-1) και Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός (1-1).

Στον απόηχο της ήττας από τη Γαλατάσαραϊ στην Πόλη, στην πρεμιέρα του League Stage του UEFA Europa League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα με στόχο να παραμείνει στην κορυφή.

Από την απέναντι πλευρά, ο άσπονδος συμπολίτης του «Δικέφαλου» θα επιδιώξει να μικρύνει την απόσταση από την πρώτη θέση, έχοντας νωπή τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τίθενται αντιμέτωποι με στόχο να μην απομακρυνθούν κι άλλο από την πρώτη θέση. Η Ένωση προέρχεται από την απώλεια με την Καλλιθέα, ενώ οι «πράσινοι» έχουν κατά νου και την πρεμιέρα στο League Stage του UEFA Conference League, με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται, όπως ο ΠΑΟΚ, από ευρωπαϊκή ήττα στην Ευρώπη απέναντι στη Λιόν. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη και ο αγώνας με τον φορμαρισμένο Ατρόμητο δεν είναι εύκολος.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

  • 17:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός
  • 18:00 Ολυμπιακός – Ατρόμητος
  • 20:30 ΠΑΟΚ – Άρης
  • 21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

  • 20:00 Λαμία – Πανσερραϊκός