Skip to main content

Aταμάν: Να ξεχάσουμε την περσινή σεζόν, πρέπει να έχουμε κίνητρο

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την αγωνιστική περίοδο που ξεκινά αύριο, Σάββατο, με το Super Cup στη Ρόδο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο, Σάββατο, τον Άρη στον ημιτελικό του Super Cup στη Ρόδο και ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τον μεγαλύτερο του φόβο ενόψει της νέας σεζόν. Ποιός είναι αυτός; Να μείνουν οι παίκτες του στην περσινή απόλυτη επιτυχία με την κατάκτηση της Euroleague και του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Η ανησυχία μου για την ομάδα και τους παίκτες είναι να ξεχάσουν την περσινή σεζόν. Είναι νέα σεζόν, πρέπει να έχουν κίνητρο και συγκέντρωση για φέτος. Δεν είχαμε καλή προετοιμασία πνευματικά και σωματικά, αλλά έχουμε σπουδαίο και έμπειρο ρόστερ και αύριο ξεκινάει η επίσημη σεζόν και κάθε μέρα θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η σεζόν αρχίζει με νέους μεγάλους στόχους» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ήρθα στην Ελλάδα. Είδα το πάθος που έχουν οι Έλληνες για το μπάσκετ και είναι μεγάλη τιμή να έχω αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Αλλά περισσότερο ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την στήριξη και όλα τα εφόδια που μας έδωσε».