Skip to main content

Στους «16» του Κυπέλλου Κηφισιά και Ζάκυνθος

Η ομάδα των βορείων προαστίων απέκλεισε την Λαμία και οι Επτανήσιοι τον Παναργειακό

Η Κηφισιά προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος 2024-25, αποκλείοντας τη Λαμία από την οποία τη χωρίζει μια κατηγορία, μετά τη νίκη της με 1-0 στο «Ζηρίνειο».

Η αθηναϊκή ομάδα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει νωρίτερα και βρήκε το γκολ, εν τέλει, στο 81ό λεπτό από τα 11 βήματα, με τον Μάναλη.

Το πέναλτι κέρδισε ο Τετέη στο 80΄ μετά από σπρώξιμο του Αθανασακόπουλου στη μεγάλη περιοχή. Μετά το εις βάρος τους τέρμα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιστρέψουν την κατάσταση, πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν την πέτυχαν.

Μάλιστα, η Λαμία τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 90ό λεπτό αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Ρατόν, για μαρκάρισμα στον Τετέη εκτός περιοχής.

Η Ζάκυνθος εξασφάλισε επίσης την πρόκριση επικρατώντας στην έδρα της του Παναργειακού με 2-0, παρότι τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία.

Οι Επτανήσιοι σημείωσαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο της συνάντησης και συνεχίζουν δίκαια στη διοργάνωση. Το σκορ άνοιξε στο 34ο λεπτό ο Στεργίου, ως τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά την προσπάθεια του Γουσέτη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία τους στο 49΄, όταν σε κόρνερ του Πρίκα η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Χατζηδημητρίου δεν κατάφερε να σκοράρει.

Αντί για το 1-1, λοιπόν, έγινε το 2-0 στο 66ο λεπτό, όταν, ξανά από ασίστ του Γουσέτη, ο Παπανικόπουλος διπλασίασε για την Ζάκυνθο και ουσιαστικά σφράγισε τη μοίρα του αγώνα.