Skip to main content

Ο Λιονέλ Μέσι εγκαινιάζει τη δική του εταιρεία παραγωγής

Η 525 Rosario θα παράγει τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς και επώνυμο περιεχόμενο για αθλητές

Ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι, γίνεται ο τελευταίος αθλητής που ίδρυσε εταιρεία παραγωγής, την 525 Rosario, ακολουθώντας τα βήματα αστέρων όπως οι Λεμπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι (NBA), ο θρύλος της National Football League (NFL) Τομ Μπρέιντι και οι παγκόσμιας απήχησης τενίστριες Σερένα Γουίλιαμς και Ναόμι Οσάκα.

Η εταιρεία πήρε το όνομά της από την πατρίδα του αρχηγού της Ίντερ Μαϊάμι, την πόλη Ροσάριο στην Αργεντινή, ενώ το 525 είναι ο αριθμός της οδού που βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας Μέσι.

Το κοινό εγχείρημα βλέπει τον 37χρονο σούπερ σταρ να επεκτείνει τη σχέση του με την Smuggler Entertainment, η οποία παρήγαγε τα ντοκιμαντέρ της Apple TV+ «Messi’s World Cup: The Rise of a Legend» και «Messi meets America».

Ο συνιδρυτής της Smuggler Entertainment, Τιμ Παστόρε, θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της νέας εταιρείας.

«Ο στόχος παραμένει να εμπνεύσουμε και να συνδεθούμε με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με έναν εντελώς νέο τρόπο, και ανυπομονούμε για αυτό το εγχείρημα», ανέφερε η οικογένεια Μέσι σε ανακοίνωσή της.

«Θα θέλαμε να συνεχίσουμε να προοδεύουμε στον τομέα της ψυχαγωγίας, φέρνοντας νέες πρωτοβουλίες και παραγωγές με παγκόσμια εμβέλεια μέσω καινοτόμων αφηγήσεων, προγραμματισμού κι εμπειριών».

Από την πλευρά του, ο Παστόρε πρόσθεσε: «Το νέο εγχείρημα στοχεύει να αναδείξει και να βασιστεί σε όλα όσα πρεσβεύει ο Λέο Μέσι, όχι μόνο μέσω του τεράστιου premium περιεχομένου σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά και μέσω της προσέγγισης της κοινότητας και των πρωτοβουλιών που εστιάζει στην οικογένεια».

«Είμαστε πολύ ευγνώμονες στον Λέο και την οικογένειά του για την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να συνεργαστούν σε εμπειρίες μέσων ενημέρωσης για τοπικό και παγκόσμιο κοινό, υπερβαίνοντας τα όρια των παραδοσιακών ειδών».

naftemporiki.gr