Skip to main content

Η Ομοσπονδία του Λιβάνου ανέβαλε όλους τους αγώνες

Αυτό συνέβη επειδή το Ισραήλ έπληξε στόχους της Χεζμπολάχ στο νότιο μέρος και η Χεζμπολάχ στόχευσε σήμερα στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο βόρειο Ισραήλ

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Λιβάνου (LFA) ανέβαλε όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου στις διοργανώσεις της, αφού το Ισραήλ έπληξε στόχους της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο και η Χεζμπολάχ στόχευσε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο βόρειο Ισραήλ την Τρίτη.

Οι λιβανικές αρχές δήλωσαν ότι 558 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 1.835 τραυματίστηκαν μετά από αεροπορικές επιδρομές τη νύχτα, με δεκάδες χιλιάδες να τρέπονται σε φυγή εν μέσω αυξανόμενων φόβων για πλήρη πόλεμο.

«Λόγω της τρέχουσας κατάστασης στη χώρα, η εκτελεστική επιτροπή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Λιβάνου αποφάσισε να αναβάλει τους αγώνες όλων των διοργανώσεων σε ημερομηνία που θα καθοριστεί αργότερα», ανέφερε η LFA την Τρίτη.

Η σεζόν 2024-25 της Premier League του Λιβάνου ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, ενώ η Εθνική ομάδα δεν έχει παίξει στη χώρα από πέρυσι, φιλοξενώντας τους εντός έδρας αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).

Η Παλαιστίνη έχει επίσης διοργανώσει τους πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της στο εξωτερικό, σε Κουβέιτ και Κατάρ, ενώ το Ισραήλ φιλοξενεί τους εντός έδρας αγώνες του Nations League στην Ουγγαρία.

Πηγή: Reuters