Skip to main content

Στη Λεωφόρο η ΑΕΚ, με Πανσερραϊκό ο Παναθηναϊκός

Η 5η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σήμερα με τις υπόλοιπες τέσσερις συναντήσεις

Mε τέσσερις συναντήσεις συνεχίζεται σήμερα (22/9) και ταυτόχρονα ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Η ΑΕΚ θα πάει ως τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για το παιχνίδι με την τυπικά γηπεδούχο Καλλιθέα, που έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις μέχρι στιγμής κι ας μην έχει νικήσει ακόμα.

Ο «Δικέφαλος», από την πλευρά του, φιλοδοξεί να φύγει από το «Απ. Νικολαΐδης» με τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει στην κορυφή με τον ΠΑΟΚ και να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στα ντέρμπι που έπονται.

Ο Παναθηναϊκός, υποδέχεται τον Πανσερραϊκό και δεν έχει περιθώριο για νέες απώλειες. Η μακεδονική ομάδα θα παίξει στο ΟΑΚΑ με νέο προπονητή τον Χουάν Φεράντο, μετά το κακό ξεκίνημά της.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί τη Λαμία, με τις δυο ομάδες να έχουν τους ίδιους βαθμούς αλλά αυτή του Πάμπλο Γκαρσία σε καλύτερο momentum μετά το διπλό στην Τρίπολη.

Ο ΟΦΗ έχει υποχρέωση στη Λιβαδειά κι ελπίζει να φτάσει σε τρίτη σερί νίκη, αλλά οι Βοιωτοί μετά τα πρώτα γκολ τους στο πρωτάθλημα (με το 2-2 στις Σέρρες) θέλουν και το πρώτο «τρίποντο».

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

  • 16:30 Λεβαδειακός – ΟΦΗ
  • 18:00 Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός
  • 20:30 Ατρόμητος – Λαμία
  • 21:00 Καλλιθέα – ΑΕΚ