Skip to main content

Καλλιμάρμαρο: Πανευρωπαϊκή υπόκλιση στον Παναθηναϊκό (βίντεο)

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου στο Καλλιμάρμαρο άφησε άφωνη την μπασκετική Ευρώπη

Το βράδυ του Σαββάτου στο Καλλιμάρμαρο γράφτηκε ιστορία. Πάνω από 40.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού γέμισαν το Καλλιμάρμαρο για το τουρνουά ”Παύλος Γιαννακόπουλος”, στο παιχνίδι με την μεγαλύτερη προσέλευση θεατών σε επίπεδο ομάδων Euroleague.

Σε μία βραδιά κάτω από τα αστέρια του αθηναϊκού ουρανού, η Παρτιζάν νίκησε το ”τριφύλλι”, ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν είχε καμία σημασία, σε μία εκδήλωση θα παραμείνει ανεξίτηλη εις το διηνεκές.

Οι εικόνες από το Παναθηναϊκό Στάδιο έκαναν το γύρο της Ευρώπης και… ανάγκασαν τον διεθνή Τύπο να υποκλιθεί στους ”πράσινους”.

Η «RELEVO» έγραψε πως «Αυτό είναι το μπάσκετ» ενώ το «Gigantes del basket» από την πλευρά του πρόσθεσε: «Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι απίθανο».

Όσον αφορά την γαλλική έκδοση του «50 nuances», ανέφερε:

«Περισσότεροι από 35.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού, συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον θρυλικό πρόεδρο του Παναθηναϊκού. WOW».

Το «Basketball Sphere», υπογράμμισε: «Παρτιζάν και Παναθηναϊκός έγραψαν μια ιστορία για να θυμούνται στην Αθήνα, τιμώντας τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου».