Skip to main content

Νέος χορηγός του Champions League η Qatar Airways

Η αεροπορική εταιρεία είναι ο νέος επίσημος εταίρος της πιο διάσημης διοργάνωσης συλλόγων στον κόσμο, σε μια συμφωνία που θα διαρκέσει έως το 2030

Η κρατική αεροπορική εταιρεία του Κατάρ, η Qatar Airways, είναι ο νέος επίσημος συνεργάτης του UEFA Champions League, αναλαμβάνοντας τη σκυτάλη από την Turkish Airlines σε μια συμφωνία που περιλαμβάνει επίσης δικαιώματα χορηγίας για το Super Cup, το Youth League και το Futsal Champions League.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν αποκλειστικές προσφορές κι εκπτώσεις, εξατομικευμένες ταξιδιωτικές λύσεις μέσω του διεθνούς αεροδρομίου Χαμάντ της Ντόχα και μοναδικά ταξιδιωτικά πακέτα, διαθέσιμα μέσω της συλλογής Privilege Club της Qatar Airways. Η

Qatar Airways θα επωφεληθεί επίσης από την προβολή της επωνυμίας μέσω πάνελ LED κατά τη διάρκεια αγώνων, παρασκηνίων συνεντεύξεων και χορηγιών μετάδοσης.

«Αυτή η κοινή δέσμευση στηρίζει τη διαρκή συνεργασία μας καθώς προσπαθούμε να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες στους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας σε ένα νέο επίπεδο καθώς ξεκινάμε μια νέα εποχή του Champions League», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA , Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Σύμφωνα με το περιοδικό Sport Business, η συμφωνία έκλεισε με βάση ένα συμβόλαιο αξίας 500 εκατομμυρίων ευρώ για 6 χρόνια, μέχρι το 2030. Ο μηχανικός Μπαντρ Μοχάμεντ Αλ-Μερ, διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Qatar Airways, δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε δυνάμεις με την UEFA. Ως ο επίσημος αεροπορικός συνεργάτης του UEFA Champions League, η Qatar Airways είναι αφοσιωμένη στη μεταφορά χιλιάδων οπαδών σε αυτή τη διάσημη διοργάνωση».

«Η συνεργασία μας με το UEFA Champions League όχι μόνο ενισχύει τον δεσμό μας με την Ευρώπη, αλλά ευθυγραμμίζεται τέλεια με το όραμά μας για την προώθηση της ενότητας και τον εορτασμό της αριστείας. Αυτή η συμφωνία υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να συνδέουμε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μέσω του δικτύου μας σε περισσότερους από 170 προορισμούς, ενώ υποστηρίζουμε αυτό το εξαιρετικό τουρνουά», κατέληξε.