Skip to main content

Το Reuters για την μεταγραφή του Αντονί Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

(πηγή φωτ. Χ/twitter.com/AnthonyMartial)

Αναφορά και στη μεταγραφή Λαμέλα

Διεθνείς είναι οι αναφορές στη μεταγραφή του Αντονί Μαρσιάλ στην ΑΕΚ.

Το Reuters σε τηλεγράφημά του με τίτλο «ο Αντονί Μαρσιάλ, πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ πηγαίνει στην ΑΕΚ» αναφέρει:

«Ο πρώην Γάλλος επιθετικός Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιούνιο μετά από εννέα χρόνια στον σύλλογο, εντάχθηκε στην ΑΕΚ Αθηνών, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η ελληνική ομάδα της κορυφαίας ελληνικής κατηγορίας.

Ο 28χρονος έχει υπογράψει στους 13 φορές πρωταθλητές Ελλάδας με ελεύθερη μεταγραφή και θα κερδίζει 2,5 εκατομμύρια λίρες (3,30 εκατομμύρια δολάρια) τη σεζόν, καθιστώντας τον έναν από τους πιο καλά αμειβόμεβνους παίκτες της ΑΕΚ, ανέφεραν βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Μαρσιάλ, ο οποίος έχει κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ και έναν τίτλο στο Κύπελλο Αγγλίας με τη Γιουνάιτεντ έχοντας σημειώσει 63 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ για τον σύλλογο σε 209 εμφανίσεις, θα φτάσει στην Αθήνα την Τετάρτη, ανέφερε η ΑΕΚ σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η ΑΕΚ, η οποία υπέγραψε επίσης τον πρώην μέσο της Τότεναμ και της Σεβίλλης, Έρικ Λαμέλα το καλοκαίρι, βρίσκεται στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ Ελλάδας με 10 βαθμούς από τέσσερις αγώνες ενόψει της εκτός έδρας αγώνα της στην Καλλιθέα την Κυριακή».